Centrale VerwarmingInstallatie van centrale verwarming

 

Installatie van centrale verwarming

 

 

Onze sterkste troef bij de plaatsing, herstelling of het onderhoud van uw centrale verwarming?

We leveren een service waar u het warm van krijgt, zonder dat u begint te zweten van onze prijzen. Bovendien bieden we u een bijzonder veelzijdige aanpak. Geen project is ons te complex, wij realiseren uw werken tot in de kleinste details.

 

 

Wenst u een vrijblijvende prijsofferte voor uw centrale verwarming? Geen probleem ! Bij ons bent u aan het juiste adres !! Wij bieden u een vrijblijvende prijsofferte aan naar al uw wensen.

 

Voor wij overgaan tot het opstellen van een prijsofferte luisteren wij in de eerste plaats naar uw behoefte. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste prijskwaliteit oplossing.

 

 

Roels Comfort bied vooral Duitse kwaliteit aan, maar aan een prijs naar ieders budget.

Waarom? Omdat u daarmee voor 100 procent gerust bent.

Wij werken voornamelijk met merken als Buderus, Vaillant en Radson.

Telkens kwalitatieve en betrouwbare merken voor al uw installaties.

 

U kunt bij ons terecht voor :

 

Vloerverwarmng

Radiatoren

Gascondensatieketels

Stookolieketels

 

 

 

Vraag vandaag nog een prijsofferte, en contacteer ons nu !

Onderhoud en herstellingen voor uw verwarming 

 

Onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid, maar ook wettelijk verplicht. De wet verplicht ons om onze verwarmingsketel op aardgas elke 2 jaar te laten onderhouden. Een ketel met stookolie dient jaarlijks een nazicht en onderhoud te krijgen. 

Onderhoud van uw verwarmingsketel is eveneens nodig om de levensduur van uw toestel te garanderen en de kwaliteit ervan te blijven te behouden. Bovendien is een goed onderhouden verwarmingsketel energiezuiniger.

 

Niets zo verveld dan een verwarmingsketel die het putje winter laat afweten of prijzen van uw energiefactuur die de pan uit swingen.

Wij zorgen er daarom voor dat uw verwarmingsketel zijn onderhoud krijgt en verwittigen u steeds tijdig voor het volgende onderhoud.

 

Contacteer ons dan nog vandaag voor u herstelling of onderhoud in te plannen