Hoe ontstaan….

Het begon allemaal in 1982 toen Jozef Roels startte als aannemer-metser met het renoveren van woningen en het uitvoeren van kleine bouwwerken, waarna in 1984 ook oudste zoon Ronny in dienst trad.

Door de jaren heen, bleef de vraag naar renovaties en kleine bouwwerken gestaag groeien, waarna in 1996 het bedrijf tot Roels Jozef & zonen gedoopt werd. De onderneming kreeg toen tevens het officiële statuut van BVBA.

Door de positieve groeispiraal, werden de bedrijfsactiviteiten bovendien uitgebreid tot het bouwen van gezinswoningen, villabouw & appartementenbouw.

In 1998 ging Roels Jozef & zonen BVBA geheel op in het tweede bedrijf van Jozef Roels, Ronclau BVBA, waarin het bouwen en verkopen van appartementen de core business vormt.

Gebeten door de ondernemingsmicrobe, vangt jongste zoon Michaël in 2000 aan met zijn studies als metser in Don Bosco Halle, met als uiteindelijk doel in vaders illustere voetsporen te treden. Geprikkeld door zijn passie voor het creëren van een thuis voor iedereen, ging Michaël elke schoolvakantie vastberaden aan de slag als helpende hand in het bedrijf. Dat het werfleven Michaël op het lijf geschreven is, was reeds van jongs af in de sterren geschreven aangezien hij in zijn kindertijd niets liever deed dan ravotten op de “chantier” van vader en grote broer. De voorliefde en de passie voor het ondernemen werd dan ook met de paplepel ingegeven. Later behaalde hij zijn certificaat als installateur voor centrale verwarming en sanitair. Vandaag volgt hij nog geregeld cursussen en seminaries; zodoende altijd de meest recente veiligheidsnormen gerespecteerd worden en de nieuwste snufjes geïmplementeerd worden om klanten het comfort te geven dat ze verdienen. Dit maakt van Michaël vandaag een gedreven, betrouwbare en uiterst bekwame werkkracht.

Na de stiel geleerd te hebben onder de hoede van vader Jozef, besluit Michaël in 2010 zijn eigen dromen na te jagen en zelf een onderneming op te starten. Zo behaalde hij zijn certificaat als installateur voor centrale verwarming en sanitair en zag Roels Comfort BVBA vervolgens het levenslicht.

Roels Comfort BVBA legt zich toe op algemene-bouwwerken, met specialisatie in verwarming en sanitair. Kwaliteit wordt er hoog in het vaandel gedragen, en er wordt steeds rekening gehouden met al uw wensen, alsook die van uw budget. Bovendien onderscheidt het bedrijf zich door snelle en permanente beschikbaarheid (7 dagen op 7, 24u op 24!). Bij Roels Comfort doen we er alles aan om u zo snel en zo goed mogelijk te bedienen, dus twijfel niet en neem vandaag nog contact op! Roels comfort is immers uw partner in comfort!

Roels Michael